Categories
vev

AiR Green 2019 – Åpen dag på Søndre Green 25.mai.

4 tekstil kunstnere har blitt utvalgt til å få jobbe med sine prosjekter på Søndre Green gård hos Kristin Lindberg.  Desse kunstnerne vart presentert under åpen dag på gården.  Takk for ein kjempefin dag med deilig mat og flott kunst.  

Nadie Borggreve (Nederland) var nokk den som ga mest inntrykk.  De to neste bildene under er henta fra internett og viser at hun også er ein dyktig designer.  Meir om henne finner man på bloggen http://www.nadieborggreve.com/   eventuelt https://www.show4exposed.nl/nadie-borggreve.html

Bildene under viser noko av det ho hadde jobba med på gården:

 

 

Sara Elggren (Sverige) lager flotte vevde mønstre sjekk http://saraelggren.org/  På gården tok eg bildet under.

Kathleen Vaughan (Canada). Sjekk http://www.akaredhanded.com/ under art. Ho har jobba med ein barne vev og har laga eit monokromt bilde av garn kvar dag ho var på gården.

Rosanna Vibe (Norge) http://www.rosannavibe.com/  som for øvrig også er ein trikke konduktør hadde laga morsomme rosa tekstiler i vaffelsøm og rosa skyer.

 

På sjølve gården var der også mange flotte bilde skatter. 

Bildet under har Hanna Ryggen laga.

Bildene under og som eg også fant på gården har Kristin Lindberg, som eiger gården, laga.  Sjekk sidene

https://www.sondregreen.no/garden og http://www.kristinlindberg.no/  ho er også med under sida http://www.absolutetapestry.com/nb/ der mange andre tekstil kunsnere også er.

 

 

 

By irenhobbykunst

Hei Eg har lyst å blogge litt om kunst eg likar og mine hobbyer som er forming, veving, pappmasje, strikking , hekling og generelt tekstil bilder med ulike matrialer. Eg legger også inn tips og oppskrifter på diverse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.