Bloggnorge.com // Iren Hobby Kunst
Start blogg

Iren Hobby Kunst

Tro på ein god jord for alle

Frøken B ut av ramma

Kategori: vev | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 2. september , 2015 kl. 09:10

Eg har i ein periode nå vevd ein variant av Nikolai Astrup sitt bilde, Frøken B.  Sjå under sida Kunst.  I går tok eg bildet ut av vevramma.  Bildet under viser da baksida på bildet, forsida vil være mykkje finare men eg synest bildet ser lovande ut, eg kjem muligens til å justere litt på augene da eg syntest der var litt mykkje kvitt i dei.  Eg kjem til å legge ut det ferdige bildet under billedvev når eg har fått festa alle trådane laga flettekant og satt på kantband.

frøkenb-kopi2

Annonser

Kommentarer

  1. Lise sier:

    Frøke B ble kjempefin, gratulerer:)))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.